AVSALLAR İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan ,özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştirel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Yabancı Dil: ARAPÇA, İNGİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02425171908

WEB - https://avsallariho.meb.k12.tr

Adres - Avsallar Mahallesi Sanayi Cad. Cengiz Urfalıoğlu Stadyum Yanı No17 Alanya/ANTALYA

Yerleşim Yeri - Avsallar Ortaokulu bünyesinde. Cengiz Urfalıoğlu Stadı yanı.

Ulaşım Yürüme mesafesinde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Antalya İlimize 115 km, Alanya İlçemize ise 25 km mesafede bulunmaktadır.